Hvad kan man lave med sine kolleger

Nogle af vores aktiviteter, lege og workshops egner sig godt til teambuilding og firmaarrangementer, så vi har samlet dem her og indelt dem efter hvor længe i vil team-builde.
Vi har blandt andet lavet workshops med The LEGO Group, Leg for Dig og UCL Jelling.

Fælles for de her tre sammenholdsøvelser er at de alle sammen foregår på deltagernes hoved - hvis I samtidig gerne vil et par nye ting ind i hovedet - kan vi koble et foredrag om hvad legen kan, hvordan kreativitet kan fungerer eller forskellen på hvordan introverte og ekstroverte arbejder og leger. Dét ved vi nemlig en hel del om.
Bare sig til.

Har I 1,5-2 timer?

Team-aktiviteten er hektisk og ender ofte et foto-shoot

I PuddelParykkeriet bygger du en ny frisure til en kollega.
Du vurderer om din arbejdskammerat er typen til en Bundesliga-frits, slangkrøller eller en mere Chewbacca-agtig hårpragt og så går du igang med at forvandle helt almindeligt printerapir til de frisurer der altid har manglet på dine kollegers hoved.
Det er både sjovt, fordybende og godt til en personaledag, der ender med et fælles-foto. Eller en fest.
I starten skal der måles hoveder og laves en grundkonstruktionen så håret sidder godt, men derefter bliver der som regel lidt mere stille, for parykmageri er perfekt til at komme i flow med - der er ret meget hår, der skal sætte på sådan en paryk. Til sidst, når tiden er ved at være gået, kommer der en hektisk energi når alle prøver at lave de sidste bånd, katteører og fletninger til deres kolleger.

Vi medbringer alt hvad I skal bruge.
Send os en mail eller ring på 2674 0242 for at høre nærmere om Puddelparykkeriet.


Har I 1-1,5 time?

Processen byder på leg, fordybelse, hektisk aktivitet og ofte et foto-shoot

Paphat er en workshop, der fungerer som et spil.
Du og dine kolleger spiller hvert i jeres eget tempo og hvert element af hatten er et "level". Når du har gjort et level færdig, kommer du til et nyt. Hvert level gør din paphat større, bedre og vildere og til sidst ender hele sammenholdet med at ligne en firmafest! - for orker, rumagenter eller et eller anden ingen nogensinde har set før.

Det gode er, at man kan arbejde i det tempo man vil: Man kan storme igennem runderne for at nå slutningen, eller man kan undersøge udfordringerne i dit aktuelle level - det styrer den enkelte selv.

Samtidig prøver hele holdet kræfter med et fantastisk alsidigt materiale og improviserede arbejdsmetoder.

Vi medbringer alt hvad I skal bruge.
Send os en mail eller ring på 2674 0242 for at høre nærmere om Paphat.


Har I én time?

Skæg styrker båndet til dine kolleger

Skæg!
Skæg er skægt og det pynter på enhver hage!
Ligesom Puddelparykkeriet, laver vi alt af papir, men det er lidt hurtigere at dyrke et skæg end en hel frisure.
Der er lagt forskellige overraskelser og twists ind i aktiviteten: Måske skal I danne et fælleskab af fælles-skæg og afholde et skæg-off? Måske er der uventede bonuser og forfremmelser til at pynte skæg med? Der er stadig tid til at fordybe sig i sit skæg, men der er også god mulighed for at lege og hacke.

Billedet viser det ikke, men skægget kommer selvfølgelig til at sidde på dit hoved - det er ligesom temaet for de her aktiviteter.

Vi medbringer alt hvad I skal bruge.
Send os en mail eller ring på 2674 0242 for at høre nærmere om Skæg!