At bygge en Paphat er en genialt indgang til maker-tankegangen.

Paphat! - genbrug og håndværk

PAPHAT! er en workshop, det virker som et spil, hvor din hat bliver federe, større og flottere for hvert level.

Man spiller ikke mod andre, for det er ikke en konkurrence - spildynamikken gør, at du koncentrerer dig om små opgaver for hvert skridt - eller level. Step-by-step-tilgangen betyder også at PAPHAT! er godt for dem, hvis koncentration kan svigte når målet virker fjernt.

Deltagerne lærer et godt og gratis genbrugsmateriale at kende - pap er genialt til prototyper og iterationer - det er ikke kostbart, så hvis man laver en fejl, tager man bare et nyt stykke pap. Det betyder at deltagerne ikke føler så stort et pres for at "gøre det rigtigt."

Paphat er også velegnet til skolernes mellemtrin og voksne, blandt andet som teambuilding eller til seminarer - hvor det hele faktisk godt kan få et konkurrenceelement...
Paphat! passer også godt til håndværk og design-faget, da der er stor vægt på maker-tangegangen, materialer, håndværk og formgivning. I nogle levels, vil deltagerne skulle fjerne elementer af deres hat.

Anbefalet alder: 7 år og op
Format: Drop-in eller fast start
Pris: 8.000 for tre timer + en stak gammelt pap.
Vi kan også skaffe pap, hvis I ikke har mulighed for det.
Eksklusiv moms og transportudgifter

Hvis du vil høre mere om Paphat!, så send os en mail eller ring på 2674 0242 (Hvis du mangler en større, vildere og mere eksperimenterende pap-fest - så kontakt os og sig kodeordet 'PAPALAPAP'.)