Kanon-fotoapparatet og to forlængst glemte slægtninge

Det Retrografiske Familie-Fotostudie - en tidsrejse for kanonfotografer

Bliv foreviget som din fortabte grandonkel, din tip-tip-tip-tip oldemor eller din fjerde kusine på mødrende side, du ved, hende der havde en vild-jordbærfarm og som var glad for at kilde fisk...

Det Retrografiske Familie-Fotostudie er næsten en meget lille sanseudstilling, hvor man ved hjælp af sjove rekvisitter og et moderniseret kanon-fotografiapparat, leger med fortidens foto-teknikker og rejser tilbage i tiden og tager billeder af de familiemedlemmer der mangler i fotoalbummet. De flade rekvisitter fremkalder en overraskende illusion når man kombinerer sin smartphones teknologi med det gammeldags kamera.

Vi åbnede første gang Det Retrografiske Familie-Fotostudie i biografen Øst for Paradis til en premiere. Gæsterne var udelukkende ældre mennesker og efter lidt tøven, valgte de fleste at lege med. Ikke overraskende, var de fantastiske!

Siden da har Det Retrografiske Familie-Fotostudie blandt andet været åbent til Horsens Teaterfestival, Til Randers Børneteaterfestival med kunstprogram, til legefestivalen og konferencen Playin' Siegen, til filmfestivalen Film i Skoven.

Alder: Alle
Format: Drop-in
Pris:8.000,- for tre timer
Eksklusiv moms og transportudgifter

Hvis du vil høre mere om Det Retrografiske Familie-Fotostudie, så send os en mail eller ring på 2674 0242