Deltagerne og deres fantastiske fundne eller forsvundne kæledyr.

Fundet/Forsvundet - legende design-processer

- en legende aktivitet der ikke slutter når den slutter...

Deltagerne bliver guidet gennem et lille legende minispil hvor de opfinder et finurligt kæledyr som de enten har fundet eller mistet. Derefter designer de en kreativ plakat der efterlyser - eller fremlyser - det forsvundne/fundne dyr. Til sidst hænges plakaterne op i bybilledet eller på biblioteket.
På den måde interagerer og leger de med byens tilfældige forbipasserende, der ser plakaten og forundres.

Med inspiration fra memes, historiefortælling og folkedesign leger workshoppen med at fortælle en lille bid af en historie ved hjælp af illustration, skrift og typografi.

fundet/forsvundet lægger et nyt, fantasifuldt og fjollet lag til dét sted plakaten hænger og skubber stedet ind i en legende virkelighed.

Aktiviteten kan ekspanderes ved for eksempel at knytte et fungerende telefonnummer til plakaterne, eller udlægge falske spor efter det forsvundne dyr...

Legen og forundringen foregår, i høj grad, inde i hovedet på de legende - både dem der laver plakaten og dem der finder den. Plakaterne får tankerne til at flyve og de leger sammen uden at være i hinandens selskab.

På den måde har den et slægtskab til Mindernes Bank, men er mere fabulerende og fjollet (Link)

Alder: Alle der kan skrive.
Format: Drop-in
Pris: 8.000,- + adgang til en sort/hvid kopimaskine for tre timer (fysisk, drop-in workshop) - 4.000 for ca. 30 min. online workshop
Eksklusiv moms og evt. transportudgifter

Hvis du vil høre mere om Fundet/Forsvundet, så send os en mail eller ring på 2674 0242