Facebook Twitter

Vi udvikler og arbejder med legen som kunstform. En vigtig del af vores arbejde består af fordybende/immersive oplevelser hvor publikum besøger, udforsker og leger i en midlertidig alternativ verden. Når de har leget færdigt forsvinder disse verdener igen og bliver til minder.

Et besøg i en af vores midlertidige verdener minder om at rejse til et fremmed land: Sansernes skærpes og man suger alt til sig, overraskelser og undere (altså små vidundere, ikke det nederste af et rundstykke) motiverer nysgerrigheden og nysgerrighed er altafgørende for at lære noget nyt.Nogle gange er vores fordybende oplevelser en workshop hvor man skaber noget fantastisk - ofte en souvenir som for eksempel en falsk medalje og den løgnehistorie der følger med. (Vi har udviklet en meget avanceret 'løgnegenerator' der hjælper dig med at finde en god forklaring på hvorfor du pludselig har en medalje på jakken.)

Andre gange er man selv med til at skabe den alternative verden man besøger - sammen med vores gæster har vi lavet en skulpturpark af sne, fyldt et træ med magiske væsener og bygget svævende luftkasteller af papir - fulde af tårne, udestuer, mure og skure, men også fyldt af alle Himmelarkitekterns drømme, ønsker og håb.Andre gange igen vil du bliver guidet gennem dit besøg af Ornamentalister, nysgerrige museumskustoder, tidrejsende kanonfotografer eller blive vist til række 1, sæde 1 i Verdens Mindste Biograf.

Ved hjælp af deres ekseptionelle synske tatovørkræfter ser Ornamentalisterne et kort og præcist billede af din indre skønhed som de efterfølgende overfører til din hud - hurtigt og smertefrit.

image-1

Og en gang imellem vil du være overladt til dig selv. Du vil måske finde et butiksvindue der spår dig eller du møder en ny, synlig ven.

Vores lege besøges ofte af børnefamilier, men vores måde at lege og fortælle historier på appelerer til alle aldersgrupper - første gang Ornamentalisterne var i aktion var til en midnatspremiere i biografen Øst for Paradis.

Vi har udviklet kunstlege og oplevelser for og med institutioner som Victora & Albert Museum, South London Gallery, Tea and Make og The House of Fairy Tales i Storbrittanien og Museum Jorn, Silkeborg, Kunsthal Aarhus, Sculpture by the Sea, IMAGES festival, Tall Ships Races, Viborg Animationsfestival, LEGO group, Tegnefestival, Food Festival og et hav af mindre festivaller i Danmark.

Kontakt os vil du vil høre mere om vores lege og om hvad vores lege kan gøre for din virksomhed, kulturinstitution, festival eller andet. De lege der er nævnt her, er et udvalg og vi opfinder hele tiden nye.

Modtag højst hemmelige nyheder:Share on Twitter Share on LinkedIn Share on Facebook Share in an email