Facebook Twitter

Vi er en hemmelig klub.

Velkommen til vores verden.
Det er et sted hvor historier sker og fortællinger fortælles, hvor man kan lave næsten alt ud af næsten ingenting og hvor man deler, ikke bare saksen og limen, men også sine mærkeligste, mest fantastiske tanker og historier fra fortiden og fremtiden. Det er et sted hvor man leger og udforsker, velkommen til en hemmelig klub!

En hemmelig klub er et projekt der handler om leg. Kollaborativ leg fordrer kreativ tænkning og sociale evner - ting vi mener er vigtige for at løse nogle af de problemer vores verden er fuld af.

Siden 2009 har vi arbejdet med legende kommunikation, historiefortælling, skabelsen af minder og hjemmelavede souvenirs, først i Storbritanien og nu primært i Aarhus-området.

Frivillige hjælpere søges!

Vi er altid interesserede i at høre fra folk som har lyst til at spille en aktiv rolle i en hemmelig klub. For tiden holder vi til i Aarhus, Danmark hvor de fleste arrangementer finder sted, men vi har planer om at komme rundt i Danmark. Du behøver ikke at være en kunstner eller designerfor at kunne hjælpe os ved vores begivenheder, du skal bare kunne lide at lege (og klæde dig ud).

Find os:

En hemmelig klub
email os
Twitter
Facebook
tlf. 2674 0242

Send os et brev:
En hemmelig klub
Ingerslevs Boulevard 4, st. th
8000 Aarhus C

Eller besøg os:
Valdemarsgade 1F
8000 Aarhus C


Fotos af Nikolaj Knudsen og en hemmelig klub

Modtag højst hemmelige nyheder:Share on Twitter Share on LinkedIn Share on Facebook Share in an email